Skötselråd Tamråtta

Skötselråd Tamråtta

Råttor är smarta, pigga djur som är fantastiskt spännande husdjur. De kräver dock mycket av sin ägare för att må riktigt bra. Om du vill ha sociala kompisar att träna, leka med och skratta åt så är råttor kanske rätt för dig.

Vanliga Råttsjukdomar

Vanliga Råttsjukdomar

Jag är ett bytesdjur som döljer sjukdom så länge jag någonsin kan. Första tecken på sjukdom och stress kan vara att jag är hängig, inte sugen på bus eller mat, att det kommer röd vätska ur ögon och nos, den kallas porfyrin och är alltså inte blod.

Skötselråd Möss

Skötselråd Möss

Vi möss är fulla av energi och nyfikenhet, så vi är supertrevliga kompisar. Lägg mycket energi på att skapa ett fint hem till oss så ska vi se till att du får något riktigt mysigt att titta på.

Vanliga Mussjukdomar

Vanliga Mussjukdomar

Jag är ett bytesdjur som döljer sjukdom så länge jag någonsin kan. Första tecken på sjukdom och stress kan vara att jag är hängig, inte sugen på bus eller mat, eller ser lite matt och tråkig ut i pölsen. Lär känna mig så att du vet vad som är normalt för just mig. Här nämns några vanliga sjukdomar.

Skötselråd Marsvin

Skötselråd Marsvin

Så kul att du är intresserad av att skaffa marsvin! Jag är ett fantastiskt trevligt husdjur som gärna umgås och pratar med höga pip om du kommer med en godbit till mig.