Därför är kattungens första tid viktig

Därför är kattungens första tid viktig

Blir inte första tiden i kattens liv rätt så har man mycket att ta igen senare. Som tur var vet vi en hel del om vad kattungar behöver för att bli lugna, trygga individer. Läs den här artikeln för att inte missa något!

Det försökter katten säga dig

Det försökter katten säga dig

Katter är katter, människor är människor. Därför är det häftigt att vi faktiskt kan kommunicera med varandra. Här förklaras några beteenden som katter kan utföra för att kommunicera med människor.

Träna din katt, minska stress

Träna din katt, minska stress

Visste du att man kan highfivea sin katt till bättre hälsa? Det är sant! Läs mer i artikeln om hur forskare kom fram till detta och få tips om hur du kan träna din egen katt.

Lek mer, må bättre!

Lek mer, må bättre!

Lek är en essentiell del i vardagen för katter. De är smidiga rovdjur som vi delar livet med och genom jakt har vi möjlighet att tillfredsställa en hel del viktiga jaktbeteenden. Läs om tre viktiga typer av lek som du kan leka med din katt idag!

Kattliv med klös

Kattliv med klös

Vi kan bara konstatera faktum: katter kommer klösa. Det är ditt ansvar som kattägare att de din katt rätt förutsättningar för att klösa där du vill, istället för på din soffa. Som tur var är det inte så svårt. Här får du alla viktiga tips.